![]() ![]() SnabbrisottoKniper tiden? Måste middagen bli klar snabbt? Lugn, receptet finns här! En snabblagad variant av risotto som fortfarande blir fantastiskt god! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Värm 7 dl vatten och lös upp buljongtärningarna. Hacka löken och bryn i lite olivolja i en tjockbottnad kastrull. Skölj riset i durkslag i hett vatten och rör om (detta för att korta ner kokprocessen). Häll i riset då löken blivit glansig och tillsätt hälften av buljongen. Koka på ganska hög värme och rör hela tiden. Då buljongen kokat in tillsätts det mer allt eftersom. Smaka av med salt och peppar samt tillsätt den rivna parmesanen och eventuella tillbehör (tïll exempel skinka, kräftstjärtar, räkor eller sparris) och servera. ![]() ![]() 12 juli 2011
Jag hade gärna haft en ungefärlig tid vad det ska ta...lite lättare att veta när rätten är klar då. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Vitt vin står inte med på instruktionen, antar att den läggs in samtidigt med buljongen?